Tänään käytiin Purinalla palaveeraamassa tokokokeesta Maisan kanssa ja sen jälkeen tehtiin pienet ratatreenit. Mukana oli kaikki esteet paitsi pöytä ja pussi.

Ensin meni Dessi ja se menikin yllättävän hyvin. Dessi tuntui ymmärtävän mikä on oikea kohta kontaktilla. Kepeillä ei saanut mennä liian lujaa tai se tuli välejä ohi. Takaaleikkaukset onnistuivat hyvin ja kivaa oli.

Sitten oli Ringon vuoro. Se arasteli edelleen keinua vähän, mutta suoritti sen kuitenkin joka kerran. Takaaleikkaukset onnistuivat hyvin ja Ringo kesti JOPA kepeillemenon takaaleikkauksen. Ihan uskomaton juttu. Ihan huvikseen ajattelin kokeilla, kun katsoin miten hienosti Mantalla se onnistui. Ekalla kerralla meilläkin R tuli ulos, mutta sitten sai juonesta kiinni ja teki loppuun asti, WAU!

Sitten tehtiiin A + kepit ja puomi + kepit lähetystä n. 90 ja 135 asteen kulmista ja Dessin kanssa vielä yritin keppien takaaleikkausta ja suoria keppejä. Ei oikein hyvin onnistunut. Ens kerralla pitää treenata hyppysuoraa ja irtoamista.

Sitten tultiin kotiin ja koirat jäi huilimaan kun lähdin Jaana P:lle kylään heidän uuteen kotiinsa. Voi miten ihana se olikaan. Piha ja sisustus kuin suoraan avotakka-lehdestä. Käveltiin Jaanan kanssa lenkki ohi Leppävaaran ratsastuskoulun (siellä oli maneesikin) ja läheisen lähiön R-kioskille ja takaisin. Matkaa tuli n. 5km. Talli oli ihan 5 minuutin  kävelymatkan päässä. Voih kade!

Talli muuten näytti sen verran kivalta, että voisin joskus vaikka käydä kokeeksi jollain tunnilla siellä.

Ainiin, AST:n radanlukukukurssille saa tulla ulkopuolisetkin 5€:n korvausta vastaan. Merja ja Maria, wink wink.

Huomenna on AST:n kentänsiivoustalkoot päivällä ja illalla omatoimitreenit.

Perjantaina on salipäivä ja illalla pitää leipoa buffaan piirakkaa.

Lauantaina on AST:n kisat joissa olen töissä ja sunnuntaina vinttikoiraradalla koiranäyttely, joissa olen talkootöissä. Lääh.