Aamupäivällä käytiin keräämässä vähän vattuja ja sitten alkoikin sataa. Höh. Välillä yritettiin pistää nenä ulos, muttei kumpikaan karvakuonoista ollut asiasta innostunut.

Kun sade loppui käytiin vähän kitkemässä rikkaruohoja. Koirat avustivat. Dessi toimi piällysmiehenä ja Ringo tallusteli plantaasilla "omia polkujaan". Välillä sitä piti huudella, että vieläkö sitä ollaan maisemissa ja aina sen pieni pää jostain pensaan takaa ilmestyi :).

Sisällä koirat olivat täysin vakuuttuneita, että juuri paistettu pannari oli nimenomaan heidän iltapalansa, mutta erehdys kuin tärähdys. Pienet palaset sentään herui kun aikansa haikaili.

Illalla sitten Dessi kömpi jo hyvissä ajoin ruusukamariin nukkumaan, kun Ringo taas piti seuraa ja esilämmitti vaarin sänkyä. Sieltä se nytkin katsoo, että jokohan sen mamma kohta kiipeää yläkertaan ja lopettaa kirjoittamisen.

Huomenna sitten Epsooseen. Illalla tokotapaaminen Seijan kanssa, jossa suunnitellaan vähän tulevaa kurssia. MM-kisoissa taas suomalaisiakin, eli kisastudiota pidetään ainakin radion välityksellä ja iltauutisista.

Torstaina kontaktitreenit/agitreenit, perjantaina...ööö en muista ja lauantaina TUUKin epiksiin, hip hop :D.