Maisan kanssa sovittiin treffit pääportille klo 10:ksi ja hyvin aikataulussa ehditiin perille. Autonkin sain suoraa pääportin eteen :). Sää oli kisapäivänä varsin vaihteleva. Välillä paistoi ja oli tosi tukalan kuuma ja seuraavassa hetkessä satoi vettä hienona ja hiljaisena sumuna tai isoin pisaroin. Kuurot kestivät onneksi keskimäärin pari minuuttia ja sitten taas paistoi.

Maisa ja koissut olivat leiriytyneet Berran lipun alle varsin oivalle paikalle ja siihen viereen pystytimme oman boximme. Joukkuerata oli mukavan ja aika helpon oloinen. Muutama houkutuseste löytyi ja yksi loiva hyppykulma, joka oli tuottanut ongelmia juhannuksena, mutta muuten näytti ihan hyvältä. Rataan päästiin tutustumaan muutaman minuutin myöhässä, mutta aika luottavaisesti lähdin valmistautumaan omaan suoritukseen.

Ringo lähti ensimmäisenä, joten pääsin sijoittumaan kentälle ilman hoppua. Rata eteni näin: hyppy - putki (persjättö)- hyppy - keinu - hyppy - putki - kepit - hyppy (loiva kulma) - hyppy (valssi) - A - rengas - hyppy - putki - muuri (tässä piti ottaa nenästä, mutta karkasi putkeen) - hyppy - hyppy - pussi - okseri - pituus - hyppy.

Persätölle tuli sikakiire ja ringo meinasi itse lukita kepit, mutta vaivoin sain muutettua kurssin hypylle. Sitten keinukontakti, joka oli varsin hintsu. Seuraavat esteet kepeille asti oli ihan Ringon pelastelun ansiota, ohjaus oli varsin kamalaa :D.

Loivakulmainen hyppy onnistui hyvin (tai noh, R eteni omaa tahtiaan ja minä yritin ohjailla takaa minkä kerkisin, aikamoista pelastelua taasen), mutta A:lla taas kontaktit paukkuvat.

Kaikenkaikkiaan koko rata oli toisen esteen jälkeen varsinaista sähellystä. Heti radan jälkeen sanoinkin Matille, että :"Saisko tän tehdä uudestaan". Videolla tosin ei näytä ihan niin karsealta, kuin miltä tuntui ja heiluivathan ne Marin kädetkin siellä jälleen paniikin iskiessä suoritukseen.

Onneksi torstaina saa yrittää uudestaan.

Positiivista oli se, että pohje kesti juoksemisen ja että Ringo on saanut itseluottamusta jo niin paljon, että se alkaa lukita omia aikojaan täysin vääriä esteitä ;). Nyt vaan parempaa ohjausta, niin oikeatkin esteet ehkä löytyvät ja kaarrokset tiukkenevat.

 

Tässä koko porukka:

1246832942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e