Huh, olipas lämmin päivä tänään Laakson kentällä. Aamulla ilmottauduttiin Ringon kanssa mini1-radoille. Ensin klo 9 hyppyrata ja 10ish agirata. Hyppyrata meni todella hyvin ja Ringo juoksi edellä ihan kuin osaisi radan etukäteen :). Aika alle ihanneajan ja toinen sija.

Agilityrata näytti vaikeammalta, mutta oikeastaan vain kontaktien osalta. Tuomari oli höveli ja oli näkevinään jokaisen kontaktin. Loppusuora alkoi putkesta - sitten ohjaus renkaaseen ja siitä kepit. Ringo  juoksi edellä ja saatoin vaan huutaa perässä "kepikepikepi..." ja sinnehän se puhahti hienosti oikeasta välistä sisään. Minä perässä juosten ja juuri ennen keppien loppua sain Ringon kiinni ja yhtä matkaa jatkettiin seuraavalle esteelle (putken kauempaan päähän) ja siitä enää viimeiselle esteelle.

En uskonut että oltiin saatu virheetön rata, mutta näin kävi ja sekin alle ihanneajan. Ringo sijoittui jälleen hienosti toiseksi ja sillä kuittasi meille SERTIN ja nousun kakkosluokkaan :D!!! HYVÄ RINGO!!!

Valitettavasti en ehtinyt pyytää ketään ottamaan kuvaa palkintojenjaosta, joten nyt on vaan kännykuva katsomosta, jossa Ringo poseeraa sertiruusukkeen ja palkintosiilin kanssa :).

1243713651_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rata löytyy täältä