Käytiin koirien kanssa seikkailemassa Lohjalla lauantaina epävirallisissa agilitykilpailuissa. Muistelin, että sinne oli helppo löytää. Ajoi vain Hanko-Hyvinkää -tietä kunnes tulee Kirkniemen tehtaan risteys ja siitä on varmaan jo viitat. Varoiksi laitoin osoitteen myös kännyn navigaattoriin ja kuuntelin ohjeita. Pah, se olisi halunnut että lähden Kirkkonummen suuntaan, mutta omasta mielestäni Turuntie olisi varmin reitti.

Ensin tietysti lähdin väärään suuntaan ja kiersin Olarin kautta kehäII:lle ja sieltä 1-tielle, kun olisin päässyt suoraan Finnoontieltäkin sinne. ARgh. No, sitten piti tankata, koska bensa oli vähissä. Kun vihdoin pääsin 1-tielle kello oli jo 9 ja rataantutustuminen alkoi 9.30.

Vihdoin löysin Lohjan liittymän, josta ajoin ohi, koska navigaattori opasti ajamaan vielä 250m ja vasta sitten kääntymään. ELi ei kun seuraavasta liittymästä takaisin. Sitten ajelin vielä kerran Lohjan keskustan ohi, koska muistelin, että tätä tietä vaan suoraan niin löytyy oikea risteys. Ei löytynyt. Palasin Lohjan keskustaan. Kello kävi. Navigaattori kierrätti korttelia ympäri keskustassa kunnes pääsin eteenpäin jotain pikkutietä lähiöalueella.

Vihdoin löysin perille kuin sattumalta, mutta kello oli jo melkein 9.44. Ryntäsin sisään ja ehdin nähdä Aksun (austeripoika) tosi vauhdikkaan suorituksen radalla. Sanoin toimistoon, että käyn ensin radalla ja sitten tulen maksamaan. Matti kertoi radan ja ennen suoritusta päätin pikaisesti juosta kertaalleen radan läpi. Desu odotti sisäänheittäjän sylissä silmät innosta kiiluen.

Sitten radalle. hyppy-hyppy-A-hyppy, välistä, hyppy-kepit-putki-puomi-putki-hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy-putki-....eikun nyt meni jo Ringon radalle...no anyways pari kiemuraa ohjausta lopussa ja maaliin. Desu meni tasaisesti, eikä ihme ja kumma hypännyt kontakteja, mutta oli kyllä hiinäjahiinä ;). Yhden riman pudotti ja siitä 5:nen radalta.

Vain 2 muuta saivat tuloksen meidän lisäksi (olisko ollut namihyllyjä), joten Desu sijoittui toiseksi :). Hyvä Desu. Ihme että muistin radan, kun en ollut sitä ehtinyt yhtään suunnitella.

Sitten oli aikaa verrytellä ja kävellä ulkona. Oli Ringon vuoro. Ringo osallistui mölliradalle, joten kepit puuttuivat tältä radalta. Lähdettiin ensimmäisinä ja jätin Ringon 2 esteen taakse. Sämpylä odotti kiltisti lähtökäskyä: hyppy - hyppy - A - hyppy, takaa, hyppy - hyppy - putkeen - hyppy  - hyppy - putkeen - putkeen - hyppy - puomi - putkeen - hyppy - hyppy ja maalissa oltiin.

Sämpy otti kontaktit (onneksi) ja juoksi hyppysuorat ja putkisuorat hienosti ja sain juostua itse edelle seuraavaan kohtaan. Pikkuisen laajaksi osa käännöksistä meni, mutta tuloksena 0-rata ja ihan hyvä aika. Uusinta ei mennyt yhtä hyvin, vaikka parempaa aikaa oltiin tekemässä, kunnes itse ohjasin väärältä puolelta ja puomilta meno putkeen tökkäsi kun en ohjannut loppuun asti. Ei se haitannut kuitenkaan, koska eka rata oli niin hieno ja sillä Sämpylä tuli ykköseksi :)!.

Palkinnoksi saatiin luukki ja palkintopöydästä valittiin hauska kissakoriste-esine.

Nyt köllötellään ja vietetään Marin ekaa lomapäivää. Mitään ei olla oikeastaan tehty. Vähän pihalla katseltiin kevätsipulien alkujen nousemista kukkapenkeistä.

Takapihaa vähän yritettiin haravoida ja siivoilla kröhöm...lumen alta ilmestyneitä ylläreitä. Vielä pitäisi kerätä kaikki kassiin ja viedä roskikseen. Jäätä on vielä vähän ja lunta, mutta hyvin on sulaminen käynnissä ja Desu auttaa raaputtamalla jäätä ja haukkaamalla siitä palasia.

Ohessa pari kuvaa toipilaalle (Sämpylä ja Nasse lähettävät paljon terkkuja ja hännänheilutuksia) ja muillekin katsasteltavaksi :).

1) Etuoven vierestä pensaiden alta

1239099730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2)Viime kesänä kauan odotetun kärhön alku?

1239099911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

3) Yleisnäkymä etupihalta

1239099965_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4) Puutarha-apurit

1239100003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

5) Ringo ja palkinnot

1239100839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja täällä loppuosa Ringon uusintaradasta (jossa tuli juurikin tuo sössiminen putkelle)