Treenit olivat ja menivät. Olin jo valmiiksi hyvällä tuulella organisaatiomuutoksen jälkeen, joten voitte arvata että "hienosti" meni.

Juhan rata oli jälleen haastava: hyppy, hyppy, hyppy, putki, keinu, hyppy, pituus, hyppy, kepit, hyppy, hyppy, puomi, hyppy, hyppy, putki, pituus, A, hyppy, muuri, hyppy, hyppy. Ringo pysyi lähdössä kivasti ja lopulta sain tiukennettua myös 2 esteen jälkeen viennin 3:lle esteelle ja siitä putkeen.

Putkesta tulo keinulle oli vauhdikas, mutta Ringo pelkäsi keinua ja teki sitä tosi hitaasti. Keinun jälkeinen hyppy heitettiin vippaamalla oikealla kädellä takaa yli ja kääntymättä juoksemalla eteenpäin ohjaten pituuden kautta vasemmalla kädellä ja vastakädellä seuraavalle hypylle ja siitä kepeille (hyppy oli tosi loivassa kulmassa, joten vaikea koiran nähdä) melkein 180 asteen kulmasta.

Kepeiltä oikealla kädellä kääntö&vedätys hypylle (valssi, jos olis ehtinyt) takaaleikaten ohjaus hypylle oikeaan, sieltä hypyn takaa takaisin 180 astetta puomille. Alakontakti täysillä loppuun, mutta hyppäsi jo ennen kontaktia (tähän nami targetille, että menee loppuun asti).

Siitä n. 180 astetta hypylle, viereinen hyppy (pyöriminen) ja putkeen vienti, putkesta pituudelle vienti, pituudelta A:lle (taas hyppäsi), A:lta valssin kautta hyppy ja veto muurille, loppu"suora" hyppy ja takaaleikaten eteen hyppy.

Niin paljon meni pipariksi, mutta pahimmat kohdat olivat varmaankin kontaktit (joita ei ollut) ja ehtiminen yhtäaikaa tai ennen koiraa esteelle. Myös ajoissa ohjaaminen, vastakäsi ja kannustus (happi loppui juostessa, niin ei saanut sanaa suusta) vaativat parantamista. Huolellisuutta vienteihin.

Ongelmana oli myös, etten muistanut rataa. Eli seuraava este oli kateissa, kun piti uistaa juosta, kannustaa, ohjata ajoissa, ehtiä sijoittua ja jännätä mitä koira tekee juuri tällä esteellä. Kuulemma rataa oppii muistamaan. Kannattaa käydä se läpi n. 10-15 kertaa ennen omaa suoritusta ajatuksella, niin sekin auttaa.

On helpompi juosta kun ei tarvitse muistaa mihin seuraavaksi pitikään mennä.

Ilmoitin meidät lauantaiksi Lohjan epiksiin. Kisaavat aloittavat 9.30, joten perillä pitää olla 9.00. Lähtö siis 8.00. Zzzzzz... Ringo menee mölleihin, jotka alkavat aikaisintaan klo 11. Otettiin myös uusintaradat. Saadaan ehkä AST:sta yksi kyytiläinenkin mukaan. 

Huomenna on jo perjantai. Missä välissä viikko taas pääsi vilahtamaan. Ensi viikolla on sitten lomaa pari päivää, jee. Ja sunnuntaina 5.4. mennään Leenalle puutarhamatkalle Hennan kanssa. 

Ainiin, sain tänään viestin, että Dessin veljellä on todettu diabetes ja Dessiltä toivottaisiin verikoetta. Nyt jouduttiin molemmat ruokavaliolle ;). Eilen olin niin masentunut, että mässytin oikein kunnolla vanhoja herkkuja: jäätelöä, karkkia, suklaata. Tänään loput, mitkä eiliseltä jäivät. Ei se nyt niin hyvää oloa tehnyt. Teki mieli itseasiassa kuitua. Kai me nyt palataan ruotuun, mutta kotiin on turha ostaa herkkuja :(.