Nyt tuli se tilaamani vaaka. Patterit oli onneksi mukana ja eikun analysoitavaksi.....KÄÄK! Paino oli noussut sunnuntaista mukamas 3kg, voi härtsyikkeli. Ja mä kun olen yrittänyt olla "suu soukemmalla" koko viikon. Rasvaa oli kamalasti, vettä liian vähän ja lihaksia normaalin alarajalla eli miten se olikaan miten eräs ystäväni sanoikaan:"olen ylipainoinen, kuivunut, pelkästä rasvasta tehty kääkkä" :D.

No tää kääkkä on kohta ihan pulassa, kun ei tunnu ollenkaan tuloksia tulevan. Kaikissa vastoinkäymisissä liusun aina vaan herkkuihin. Tunnesyöppöilen. Onneksi suurin osa syöpöttelyistä on ollut hedelmiä tai muuta ns. terveellistä, vaikkakin ilmeisen energistä.

Tämä viikko menee istuskellessa. Jospa sitten tekisi alleilleen jotain sillä välin, "käs käyp" kumminkin, jos vaikka nilkka ei :).

TOKOA

Tänään syötiin iltaruoka kekkuleiden kanssa treenaten, eli tokoa pitkästä aikaa kokeillen. Dessi kävi heti ylikierroksille ja suorastaan hihkui innosta ja Ringokin oli ihan intona.

Olemme myös ilmottautuneet kevääksi tokokurssille: Ringo alo/avo-kurssille ja Dessi kilpailevien jatkokurssille, jossa enimmäkseen läpikäydään VOI-liikkeitä.