Nyt on korkattu Ringon kisaura A.Saviojan radalla JAUn kisoissa Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Tavoitteet olivat korkealla ja varmaan vähän liikaa asetin itselleni paineita, kun lopputulos ei ihan tavoitteisiin yltänyt.
Ensimmäisellä radalla Ringo meinasi karata A:lle, mutta sain sen karjuttua sieltä pois ja jatkettua hypyille ja kepeille. Kepeille Ringo tuli aika kovaa ja toisesta välistä jo meni ohi, kun ensin sain pelastettua sisäänmenon. Loppu onnistui sitten hyvin.
2206119.jpg

Toinen rata oli yksinkertaisempi. A:lla tosin tuli kontaktivirhe, kun yritin pitää vauhtia yllä ja sitten unohdin radan putkesta ulos tullessa. 11 sijaan olin menossa esteelle 12 ja korjaus ei onnistunut, vaan Ringo hyppäsi esteen väärinpäin. Siitä eteenpäin loppu taisi mennä kuitenkin ok.
2206291.jpg

Seuraavalla kerralla parempi kontakti koiraan ja huolellisemmat tiet :D. Hyvä aloitus silti Ringolle. Ukkeli oli kisamatkalla tyyni kaveri, eikä stressannut rataa. Ihmiset ja toiset koirat olivat niiin kivoja, että koko ajan häntä heilui. Radalla kuitenkin tuli nätisti mukana.