Tänään oli ensimmäinen pakkasaamu ja autoilijat liukastelivat teillä. Meidän mamma onneksi tekee tänään kotikonttorilla töitä, kun se testaa jotain työjuttuja.

Me käytiin sunnuntaina Kiskossa ja juostiin pihalla ja metsässä vaikka satoikin. Kissat oli sisällä kanssa ja meinasi tulla yhteentörmäys keittiössä kun mamma ei huutanut, että "koirat tulee", kun oli pyyhkinyt meidän tassut ensin eteisessä. Meikäpoika olis halunnut leikkiä Miirun kanssa, mutta se ei ollut asiasta samaa mieltä. Dessi sai palveluskoirakohtauksen ja ryhtyi minua puollustamaan, mutta onneksi Leena-täti ehti väliin.

Maukkaa kanssa katseltiin vaan ruokailuhuoneen puolelta, kun se heilutti häntäänsä olohuoneessa ja tuijotti meitä. Hyvin me sitten kuitenkin toisiamme väisteltiin lopulta. Me saatiin herkkujakin (niinkun aina tuolla tarjotaan) kun saatiin Dessin kanssa nuolla jätskipaketin paperi...NAM.

Treenit meni vähän silloin ohi, eikä me niin kovasti olla tällä viikolla treenailtu, kun on satanut aina niin kovasti. Pari kertaa pihalla tehty jotain ja lopuksi aina saatu metsästää käpyjä :D.

Tänään olen tehnyt mamman kanssa töitä ja auttanut sitä ihan kädestä pitäen ;)...heh heh, mamman mielestä vissiin minusta ei ole ollut kovasti "apua", mutta tassu- ja haliterapiaa olen kumminkin antanut.

Viikonloppuna mamma menee Lemmikkimessuille agilitykisoihin töihin. Ja Maisan kanssa ne on puuhanneet Agi-Aussi2008 mestaruuksia vielä tälle syksylle. Ne pidetään ATD:n kisojen yhteydessä 16.11.

Terrierien epäviralliset tokomestaruudet järjestetään Austerikerhon toimesta ensivuonna, joten sitä myös puuhaillaan Maisan kanssa.

Muuten maataan kuin Ellun kanat :D. Mukavaa tulevaa pyhäinpäivää kaikille!

2020725.jpg