Noniin, pitkästä aikaa tännekin pari riviä. Tänä viikonloppuna oltiin siis perinteisissä ATD:n ja Haun järjestämissä SyysSkaboissa Purina Areenalla. Vaikka Ringokin olisi voinut jo osallistua, niin pihdataan vielä vähän virallisiin kisoihin ilmottautumista :D.

Dessi osallistui siis kaikkiin 4:ään rataan. Lauantaina oli paljon kontaktivirheitä, mutta pysyttiin molemmilla radoilla ihanneajan sisällä. WOW! Se sinänsä on jo meille eräänlainen voitto :). Toiselta radalta saatiin 10RV ja toiselta peräti 15RV - oivoi. Mutta tyytyväinen olin pikku kilpuriin. Kotona simahtivat kaikki kisamatkalaiset alta aikayksikön.

Sunnuntaina (eli siis tänään) oli vielä eilistäkin hienompi päivä: Dessi teki ensimmäiseltä radalta hienon 0-tuloksen.....mutta sai yliaikaa 5.11. Sillä tuloksella päästiin kolmanneksi :) JES! Kontaktit menivät puhtaasti, kun vähän jätin Dessille enemmän tilaa suorittaa. Toisella radalla sama konsti ei enää toiminutkaan...hmmm...tai sitten menin kuitenkin liian lähelle ja D loikkasi A:n alastulon. Muuten rata sujui suunnitelmien mukaan. -1sek. alle ihanneajan, mutta radalta 5. Sijoitus kuitenkin 5:s :).

Kuvasivuilta löytyy todistusaineistoa: www.austerit.1g.fi

1889102.jpg