Nonni....aurinkoinen sää ja agirotu (?) houkutteli paikalle 19 minimölliä ja melkein 30 minikilpailijaa, joten pisteet olivat taistelun takana. Dessi juoksi suht sujuvasti haastavaa rataa, kunnes tiputti tiukassa käännöksessä riman ja alkoi sen jälkeen varoa hyppyjä. Myös keppien viimeinen väli jäi pujottelematta ja jäätiin korjaamaan sitä kahden yrityksen voimin ennenkuin päästiin jatkamaan matkaa. Radalta ei aikavirhettä (0,66), joten tulos 10 ja sijoitus hmmmm, olikohan se nyt 11. Ihan viimeisiä ei oltu, sillä ranskis Pelle oli viimeinen tuloksen saanut, ennen pitkää hyllyttäjien listaa. Tuomarina oli muuten Taneli Hakasalo Jausta.

Ringon rataa ennen saatiin Merja ja Pekka kannustusjoukoiksemme ja tutut kommentoivat johtoaseman puolustamisesta jne. Vaikka miten yritti, niin ei päässyt jännityksestä eroon vaan happi meinasi loppua ennen rataantutustumista. Möllirata oli tosi suoraviivainen ja "nopea", mikä ei suosinut minua ohjaajana. IA 45sek.

Hyppy, hyppy, hyppy ja putki, hyppy - A, putki, hyppy, hyppy, muuri, puomi, pituus, putki.....ja sitten ihan idioottimainen ohjaus, jossa tungin itseni putken ja hypyn väliin vissiin tekemään persjättöä, kun olisin voinut vedättää ihan suoraviivaisesti vasemmalta puolelta hypyn yli putkeen, leikata takaa ja viedä viimeiselle hypylle....MUTTA EI. AAARGH!!! Mähän sanoin, että en saa unta, kun tää mua niin riivaa...!!! Tein siis valssin tai persjätön (en muista) ja melkein hukkasin koirankin, sain hypylle ja putkeen ja vedätin vikalle hypylle. Aika 31,jotain. Arvokkaita sekunteja tuhraantui ja pisteet jäivät saamatta. Hävittiin 6:lle sijalle ehkä 0,25 sekuntia.

En taida uskaltaa katsoa enää pistetaulukkoakaan... Jos jotain hyvää radasta hakisin, niin Ringo teki ihan loistavasti työtä, kontaktit liian hitaat, mutta se korjautunee treenaamalla ja irtosi taas suorilla ihan kivasti. Itselle ei tullut mieleenkään harkita vaihtoehtoisia ohjaustapoja, vaan varmistelin liikaa ja jäätiin niin puudelille, bichonille kuin corgillekin ajassa reilusti. Ehkä tästä viisastuneena parempi onni keskiviikkona ;).

1374291.jpg
"Heh heh heh...pistäppäs mamma tossua toisen eteen ja paremmin ohjaten keskiviikkona..."