Maanantaina oltiin agitreeneissä.

Dessi teki perusharjoitusta suoraan juoksemisessa, jossa oli 3:n esteen hyppysuora, putki, sama suora takaisin, kepit ja A. Ihan hyvin meni, ei ihmeitä.

Ringon treeneissä harjoiteltiin jälleen Lee Gibsonin vartalo-ohjausta.Ringo odotti tosi kiltisti lähdössä, jota vielä vahvistin namilla. Sitten kutsuin kahden hypyn takaa kolmannelle, siitä 180 astetta vastakkaiselle esteelle kääntymällä vain paikallaan ja vähän nojaamalla taakse (rennot kädet ;)), hyppy -> takaa sisään viereiselle, sisältä ulos sen viereiselle ja eteen viimeiselle hypylle (lähtö).  Hämäyksenä oli ylimääräinen hyppy ja hyppykujan päässä U-putki (jonne ei siiis pitänyt mennä).

Ringo reagoi ihan loistavasti vartalo-ohjaukseen ja pysyi lähdössä ja irtosi loppusuoralla. WAUDE! Arvaa vaan oliko Mari yhtä hymyä. Treenikaverit naureskelivat, että "nyt se leijuu sieltä" ;). Mikä lie meni minuun, että sain onnistumaan niin hyvin, kun edelliset vastaavat treenit meni ihan tahkoamiseksi. Kyllä saatiin ihailua osaksemme ja Ringo oli treenien kunkku!

Tänään käytiin Olarin metsässä juoksemassa villiskamujen ja Yran kanssa. Vettä satoi, mutta ei haitannut juuri tahtia. Tietysti sade loppui juuri kun palattiin parkkipaikalle. Kotona sitten lämpimään suihkuun ja kuivausten päälle huilimaan sohvalle. Mamma antoi vielä namipalaksi koirien lihapullat. NAMI!