No niin, pitkästä aikaa täällä taasen. eilen oltiin Riihimäellä agikisoissa ja tuloksena sijat 7. ja 10. Molemmilla radoilla 2 RV ja aikavirhettä päälle. Ohjaus oli ihan liian löysää, joten hyvässä vireessä ollut Dessi porhalsi sinne minne vartalo-ohjaus näytti eli ohi esteistä. Dessin tyylinäyte. Oivoi. Seuraavalla kerralla paremmin. Merja ja Tellu sijoittuivat vitosella toiseksi :)! HYVÄ HYVÄ!

Toko-SM:t on sitten joukkuetasolla käyty ja tänä vuonna ei menestytty ihan oman tason mukaisesti. Tuloksena EKK:n joukkueelle sija 22/42. No ensi vuonna paremmin sitten. Myös Manta oli ilahduttanut tuomareita esittämällä omia versioitaan voi-luokan liikkeistä, mutta tuomarit eivät olleet arvostaneet luovaa taiteilijaa....eikä ohjaajakaan ollut lainkaan ilahtunut ;)...Pöh, tylsimykset...Dessi ja Ringo taputtavat tassujaan Mantalle ja lähettävät riehakkaat hännänheilutukset haukkujen kera hyvästä yrityksestä!!! Täältä löytyy Mantan tyylinäytteitä:
paikallaolo1
paikallaolo 2
perusasennossa1
perusasennossa2


Dessi vaihtoi kevyempään kesälookkiin ja kulkee Mantan esimerkin inspiroimana nyt lyhyessä turkissa. Ringo odottaa vielä pääsyä Sadun kauneussalonkiin kesätrimmaukseen. Vähän selkää on toi mamma nyppinyt.

Nyt odotellaan sitten pari viikkoa että Hau-open alkaa ja sinne mennään sitten yrittämään virheettömiä ratoja kummankin kilpurin kanssa. Toko on tauolla ...mamma tarvitsee edelleen siitä lomaa, että jaksaisi inspiroitua siitä uudestaan ;).

Nyt mennään kastelemaan Maurin ja Miran pihakukat ja sitten käväistään Marketan puistossa. Lopuksi loppukevenys.....Viikolla pikku kullanmurut löysivät kivan yllätyksen eteisen naulakosta: mamma oli piilottanut sinne kivan puuhapussin päivän ajankuluksi. Sieltä löytyi vaikka mitä jännittävää: erilaisia rasioita ja pussukoita, joiden sisällä oli kaikenlaisia herkkuja. JEEEEE!!! Kyllä meidän mamma on yliveto!!! (Ohessa kuva eteisessä odottaneesta aherruksen tuloksesta...*huokaus*...)

1625701.jpg

Vielä pari kuvaa pihaprojektista

1625782.jpg

1625787.jpg

Niin ja Espoolainen mato....
1625790.jpg