Ollaan kamalan laiskoja oltu... sekä treenaamisessa että tänne kirjoittamisessa. Treenaamiseen pitää tulla muutos, tai meidät hukka perii tokon epiksissä 28.4. Niittykummussa. Sinne  olen ilmoittanut molemmat  karvakuonot.

Agilityn saralla osallistutaan taas AST:n nasta cuppiin, joka alkaakin mukavasti tämän viikon perjantaina.

Tänään ei ehditty treeneihin mamman työkiireiden takia (tekosyy vissiin...se oli muka niin uupunut fysiokimppajumpan jäkeen...hah...huomenna kyllä raahataan se Rämpylin kanssa kävelylenkille!).

Mamma hyörii pihalla ja päivittelee sipulikukkien vähyyttä ja pihan suunnittelun vaikeutta. Sais se nyt jonkinlaisen tuolin sinne hommata, että voidaan Rämpyn kanssa siinä sitten makoilla. Oli se nyt noloa, kun ei Tellulle ja Moonallekaan voitu mitään muuta kuin aurinkoinen patio osoittaa makuupaikaksi kun pihalla oltiin. Ja entäs tarjoilu sitten....siinä se grilli nökötti peitteen alla, mutta ei siis elettäkään, että mamma olis meille mitään grillannut. Hohhoijaa...tarttee sitä vissiin pikkuhiljaa herätellä kesälajeihin ;).

Nyt taitaakin olla ruoka-aika...tulis vaan se mamma kotiin esin.... (luulis sitä houkuttavan noi tuliaiset tossa pydällä....;)).

Uusia kuvia muuten laitettiin www.austerit.1g.fi sivuille. Käykää kurkkimassa.