Tänään päästiin lenkille Mauri mäyräkoiran ja Mira noutajan kanssa. Löydettiinkin ihan uusi lenkki tästä läheltä ja matkalla nähtiin vielä heppasiakin. Kotiin tullessa tehtiin parit kepit (Dessi oli ihan riehulana ja intona tästä) ja sitten uskaliaasti kokeiltiin vielä tunnaria. Dessihän ei meinannut nahoissaa pysyä, kun otin "oman" ja lämmittelin sitä käsissä.

Sitten jätin sen istumaan, vein "oman" talon ulkoseinän vieressä olevan kapularivin jatkoksi ja palasin Dessin luo. Annoin hajun ja käskin "etsi oma". Dessi lähti heti nuuskimaan riviä vasemmalta oikealle ja otti oikean suuhunsa. Tulomatkalla se tosin pudotti sen maahan, mutta hyvä alku. Sitten tehtiin uudestaan ja onnistui yhtä hyvin.

Sitten Ringo teki parit kepit (Dessi tosin änkesi sinne sekaan) ja kokeilin Ringon kanssa tunnaria. Ei puhettakaan mistään asian hoksaamisesta. Tein Dessille vielä kerran (samalla kapulalla edelleen) ja se toimi aivan loistavasti!!!

Tosi positiivinen olo jäi, että kyllä me kevääksi tämä vielä hanskataan :D!!! Nyt vaan treeniä joka päivä, että homma kolahtaa pieneen pääkkyseen.