Noniin pikaisesti tässä työn lomassa, eli auto menee nyt sitten vielä kerran korjaukseen (31.5): korjataan se lämmityslaitteen kenno. Fiestaa en nyt sitten tällä kertaa ottanut. Pitänee alkaa katsoa rahoituksellisia n. 6v. uudempia autoja netistä, kun Golfin saa vielä ajettua autoliikkeen pihaan hyvitettäväksi/hävitettäväksi.Töihin kuljetaan väliaika bussilla. Ehkä jatkossakin vähän useammin näin.

Koirauutisia: Desu menee fysioterapeutille huomenna perjantaina ihan vaan tarkastukseen ja saamaan jumppaohjeita. Rämpyli tulee mukaan kuunteluoppilaaksi.

Treeneistä: treenattu ei olla (nenäpunkkitartunnan takia....ei laiskuuden ;)), paitsi eilen käveltiin Olarinluomasta kotiin (kun vietiin koeajoauto pois) ja eksyttiin Henttaan omakotitaloalueelle, kunnes löydettiin Espoon keskuspuiston kautta vihdoin Puolarmaarin siirtolapuutarha-alueelle ja sitäkautta kotiin. Aikaa meni n. 2h ja matkaa kertyi ehkä 8-10km. Reidet on tänään vähän kipeinä ;) (miten niin olisi pitänyt venytellä...) Koirat ei olleet edes väsyneitä.

Dessin otsasta kiskottiin aamulla pois punkki ja kuonossa on punainen kohonnut jälki jostain pistoksesta. Saattaa olla punkkipurema. Desinfioin aamulla, mutten antanut mitään muuta, kun oli reipas kumminkin.

Kuvia tulee lisää kunhan ehdin latailla.