Tänään oltiin Ringon agisharkkojen rästitunnilla ja olimme yksi 5:stä koirakosta. 3 niistä olivat kurssin päättäjäistunnillaan. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka Ringo oli vasta toisella tunnillaan, niin se oli vähintään yhtä hyvä, kuin kurssinsa käyneet koirat. HYVÄ RINGO!

Opettaja sanoi, että me kyllä huijataan, etteikö muka olisi Ringo salaa harjoitellut jo esteitä. Noo...ollaanhan me tosin kokeiltu tähän mennessä jo kaikki muut paitsi pussi ja pöytä ;), mutteihan me sitä tunnusteta tietystikään :D.

Tänään oli vuorossa hyppy+putki -yhdistelmä, puomi, kepit sekä pussi. Hyppy ja putki menivät tosi hienosti, puomille Ringo meni kuin vanha tekijä ja naksuttelin alakontaktit joka kerta. Keppejähän ollaan jo kotona harjoiteltu, joten etuperin molemmilta puolilta namin perässä ei ole temppu eikä mikään enää meille :). Pussi oli ainoa vähän hermostuttavampi juttu, kun siinä tuntuu niin ällöltä Ringon mielestä, kun jotain osuu selkään. Se kun väistää jo hihnaakin, niinkuin taivas putoaisi niskaan ja luikertelee alta pois. Saa nähdä tuleeko tästä meille hankalampikin haaste opetella :).

Dessi odotti tämän ajan kevythäkissään, mutta pääsi radalle lopuksi tekemään puomin, putken sekä hypyn ja kepit. Kauheata räykkynää tosin piti mennessään, niin että ihan hävetä sai. RIngo säesti mökistään.

Sitten mentiinkin kotiin ja koirat saivat vielä lohiriisi neuta ja vähän nappulaa. Tällä kertaa vahdin vieressä, että Ringo sai syödä oman ateriansa kokonaan, ettei Desu ahnehtinut molempien annoksia.

Huomenna meillä lienee vapaata kotiharjoittelua. Keskiviikkona on koirien EKK:n tokotreenit, torstaina sitten Dessin agiharkat Ruoholahdessa ja perjantaina katsotaan, josko päästäisiin trimmiin Orimattilaan, jos on vastaanottoa. Lauantaina on päivällä agiseminaari ja sunnuntaina 22.4. olisi match show + möllitoko olikohan se Koneen kentällä. Pitäisiköhän mennä :D....

Maanantaina 23.4. on Ringon esittämiskurssi, 25.4. Ekk, 26.4. Agry, 28.4 Tsaun 2xagirata Liedossa (paluumatkalla piti poiketa Leenalta hakemassa kukkia) ja 29.4. puutarhan kukkapenkkitalkoot :). 30.4. kehityskeskustelu töissä ja 1.5. Purinalla 1xagirata (I-hah). Suunnitelmissa on myös 5.5. Lohjan agikisat ja 6.5. Porvoon viralliset tokokisat. Tekisi mieli kerran harjoitella ennen 17.5. epävirallisia terrierimestaruuksia.