Tänään oltiin agilitytreeneissä pitkästä aikaa ja vaikka oli viileää odotellessa, niin kivaa oli radalla. Rämpelikin pääsi kokeilemaan hyppäämistä ja vaikka se ei ollut hihnassa, niin se ei silti karannut muita häiriköimään pitkin maneesia vaan pysyi mamman kanssa siinä ihan reunassa sitä yhtä estettä hyppäämässä. Meikätyttö odotteli sen aikaa aina häkissä.

Se meidän häkki on muuten ihan liian pieni, kun toi Rämpe on kasvanut niin isoksi. Ei kyllä meinata millään mahtua talvipompissamme siihen kunnolla. Sanoinkin mammalle, että mitäs jos hankittaisiin meille samanlainen matkamökki, kun Moonalla ja Tellullakin on. Siinä olisi sopivasti tilaakin, ja se olisi helppo koota, kun toimii vetoketjulla vaan. Sitten siinä olisi hyvät ne ikkunaluukut. Helteenpuolen saa kiinni ja varjopuolen voisi pitää auki. Mamma lupasi katsoa, vieläkö niitä myydään HobbyHallissa vai onko ne vaihtaneet mallia. Jos siellä ei ole, niin kuulemma mini manissa on jotain edullisia isoja häkkejä. Ne tosin kasataan enemmän samaan tyyliin, kuin tää meidän nykyinenkin.

Treenien jälkeen menin heti nukkumaan nojatuoliin (kun mamma ei päästänyt sohvalle). Rämpeli nukkui lattialla. Sitten mentiinkin jo sänkyyn. Minä omaani ja Rämpe yritti taas mamman jalkoihin, mutta mamma komensi sen omaan sänkyyn nukkumaan. Sinne se sitten huokaisen menikin.

Loppuviikon meillä ei olekaan treenejä, mutta mamma sanoi, että harjoitellaan sitä tunnistusnoutoa ja erilaisten tavaroiden noutamista ja tuomista sivulle. Niin ja keskiviikkona päästään Rämpen kanssa Sadulle hoitoon, kun mamma menee sinne Kahteen kanaan syömään illalla, jotain projektipäättäjäisiä.  Perjantaina meitä kuulemma odottaa yllätys! Mamma ei ole sanonut ihan tarkkaan mikä, mutta että tullaan siitä kuulemma iloiseksi :D.  Olispa jo perjantai!!!

Lauantaina me mennään Masalaan kisoihin. Voi jumpe, pitkästä aikaa pääsee radalle pinkomaan. Kun se mamma nyt muistaisi radan sitten ja muistaisi ottaa sen kilpailukirjankin mukaan ;), kun viimeksi unohti sen kotiin.  Sunnuntaina on ihan tavallinen päivä ja illalla taas tokotreenit Katjalla :). Sinne pitäisi taas yrittää saada parannettua muutamia liikkeitä. Samana päivänä olis se Austerikerhon vuosikokouskin, mutta kun on ne kisat, niin ei ehditä sinne.

Nyt ei taas aamulla päästä ylös, kun on valvottu näin myöhään...aiai.