On ollut tänään, kun mamma on vaan töissä koko ajan. Koiraparat on joutuneet vaan makoilemaan sängyllä eikä mitään kivaa tapahdu. Luukkeja vaan saa jyrsiä, muttei kukaan leikitä eikä lenkitä.

Mamma istu koneen äreen jo klo 10.30 ja vieläkin se siinä naputtaa. Päänsärkyä valittaa. No mikäs ihme se nyt on, kun koko päivän on hartiat jäykkinä kone sylissä. Väillä se kävi pikaisesti kaupassa ja me syötiin Rämpelinkin kanssa lohta välipalaksi. Nyt mamman viimeinen puhelinpalaveri tältä päivältä loppui ja se lupasi mennä paistamaan meille pihvejä. Ollaan Rämpelin kanssa käyty läpsimässä sitä ja tökkimässä kuonolla, että hopihopi ja meikätyttö on kanssa tuijottanut kaikkin intensiivisimmällä katseella joka repertuaarista löytyy ja sitten Rämpeli on myös käynyt kiipeilemässä sen sylissä ja kuolannut näyttöä parhaansa mukaan, mutta mamma vaan työntää sen pois aina.

Nyt ollaan Rämpen kanssa suunniteltu vielä yhteishyökkäys, joka kohta toteutetaan, niin sen mamman on sitten ihan pakko lopettaa. ;). Rämpe jo kävi palaverin aikana kuiskuttelemassa sen korvaan, ja mamma hytkyi ihan hiljaisesta naurusta. Kyllä muakin nauratti :D.

Nyt se nousui ja lähti keittiöön....eikun perään!