Istutukset on nyt laitettu, vaikka niiden tunnistamisessa ja sijoittelussa pitikin vähän arpoa. Kuvia ilmestyy, kunhan saan niitä otettua valoisan aikaan. Koirat kannustivat sisällä, koska Dessi alkoi vahtia liikaa ja näki mörköjä hämärtyvässä illassa.

Muuta ei sitten oikein tehtykään tänään....jaa, paitsi haettiin se auto huollosta. Ne oli rikkoneet käsijarrun vaijerin, mutta eivät hyvitä rahassa uusimisesta. Olisi kuulemma mennyt viimeistään katsastuksessa rikki. Seuraava huolto on sitten varattu ensi viikon torstaiksi. Sitä ennen yritän itse vaihtaa sen vasemman takavalon polttimon, kun eivät kerran usko, että se EI toimi.

Kotimatkalla käytiin Olarin metsässä vähän juoksentelemassa irti. Nähtiin Chihuahua Roosa ja sitten Novascotian noutajatyttö 5kk. Ringo ja tolleri pistivät leikiksi, mutta Dessi joutui paheksumaan kakaroiden menoa hihnassa.

Loppuilta maattiin vaan (ja podettiin huonoa omaatuntoa, kun sekin aika olisi voitu hyödyntää treenaamalla vaikka kaukoja tai paikallaoloa tai ruutua tai kapulan pitämistä tai ihan mitä vaan tv:n katselun lomassa).

No, tulihan kukat istutettua kumminkin. Enää tuo varaston hyllykön kiinnitys ja keinun purkaminen. Talvirenkaiden vaihto mietityttää....ettei tulisi lumi ennen nastoja. Katsellaan vielä.

Nyt hyviä unia.....