Kisoja on ollut ja KKK:n kisojen jälkeen 16.9. pidettiinkin sitten taukoa niin treenaamisessa kuin kisaamisessa. Mamma oli Ikaalisten kylpylässä kuntoilemassa ja Rämpeli oli Pakaalla sukuloimassa ja meikätyttö oli Järvenpäässä hoidossa. Pianhan se viikko hujahtikin ja nyt ollaan taas kotona koko poppoo. Mamma tosin edelleen pärskii ja köhii, mutta kaipa se tästä.

Kisoja ei ole tiedossa toistaiseksi. Mamma sanoo, että ensin on osattava kotona ja sitten vasta mennään kisoihin. Niinpä meillä onkin tiedossa viikottain agistreeni hallissa maanantaisin klo 20-21 ja ratatreeni ATD:n hallissa olikos se nyt lauantaisin, jos mahdutaan mukaan.

Tokopuolella treenataan jatkossa sunnuntaisin Rämpelin kanssa Katjan ohjauksessa ja keskiviikkoisin EKK:n treeneissä, kunnes ehkä saadaan tokopuolellakin hallipaikka KKK:n hallista perjantai-illaksi. Tämä ei ole vielä ollenkaan varmaa. Mutta jos ei muuten jatku, niin ainakin Katjan kanssa päästään sisätiloihin myös talven ajaksi.Naksua otetaan myös käyttöön paremmin treenatessa.

Nyt lisää kuumaa mehua...köh