Heipparallaa

Eilen lauantaina oltiin helteisessä Turussa tokokisoissa ja lähdettiin Rinkulan ja mamman kanssa matkaan autolla siinä 9-9.30 aikaan. Meillä oli mukana vesipullot, namit, froteetakit ja tietty noutokapula, kisakirja, rokotustodistukset ja rekkarit. Perillä oltiin hyvissä ajoin ennen oman luokan alkua. Mamma laittoi meidän auton ja häkin varjoon, että meidän oli hyvä odotella vuoroamme pienessä tuulenvireessä. Pysyttiin Puttelin kanssa sopivan viileinä.

Kansaa ei ollut paljon ja mamma oli aika luottavainen meidän menestykseen. Paikallaoloryhmiä oli avossa 2 ja me oltiin toisen ryhmän toinen koirakko. Mamma oli kokeillut jo virittelyssä tuota paikallaoloa ja se sujui 50% varmuudella ;). Pitää nääs pitää tota mammaa vähän varpaillaan, että pysyy vireessä ;).

Kehässä vähän nukahdin kai, kun en ymmärtänyt kuulemaani ja mamma joutui 3 kertaa komentamaan maahan, ennenkuin hokasin. Sitten ohjaajat jätti meidät paikalle ja hävisivät sihteeriteltan taakse vaadittaviksi kolmeksi minuutiksi.

Tuomarin mukaan minä olin vähän levoton ja välillä laitoin pään maahan, mutta välillä vilkuilin ympäriinsä, että joko se mamma kohta mahtaa ilmestyä. Pysyin kuitenkin maassa koko ajan ja nousin käskystä ylös myös, vaikka mamma tätä epäili suuresti. Hahaa.

Sitten viriteltiin vähän lisää odotteluaikana. Otettiin pikaisesti pallo palkkana kaikki liikkeet. Hyvältä vaikutti ja sitten mamma laittoi minut Rinkulan kanssa häkkiin odottamaan omaa vuoroa. Se tulikin pian ja sitten mamma juoksi hakemaan minut mukaan. Hetki odotettiin sihteeriteltan takana ja mamma otti froteetakin pois ja sitten mentiin kehään.

Ensin oli vuorossa seuraaminen. Minulla jotenkin into lopahti, eikä siitä seuraamisesta oikein jaksanut tulla mitään. Tuntui jotenkin, että oli liian kuuma ja väsytti ja mammaakin piti rauhoitella. Ja kun en mä kuitenkaan tästä mitään namia olisi saanut siellä kehänauhojen sisäpuolella, niin mitä sitä turhaan yrittämään. Tällaiset pisteet saatiin:

Paikallamakuu: 7
Seuraaminen taluttimetta: 6½
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0
Luoksetulo: 5
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9
Noutaminen: 9
Kauko-ohjaus: 10
Estehyppy: 0
Kokonaisvaikutus: 8
Yhteensä: 123p

Tulos AVO3.

Mamma oli ihan masentunut, kun saatiin noin huonot pisteet ja jäätiin viimeiseksi. Varsinkin kun voitto tuli vain pisteillä 164p. toinen sija 160 ja kolmas 146 (tms). No, joskus käy näinkin.

Mamma ajatteli, että minä olen saanut burnoutin tästä tahkoamisesta ja että uudet liikkeet voisivat palauttaa ilon työntekoon. Hmmm....meillä taitaa olla mamman kanssa samat ongelmat ;). Heheh.

Nyt ollaan köllötelty vaan tämä päivä ja huomenna mennään Mankkaalle agiskisoihin. Tai kävi tänään Jaana Sahin kylässä ja minäkin annoin sille pusuja, mutta Puttinen vasta pusittelikin. Se on sellanen oikea pusumoottori.