Terveisiä Mankkaalta. Käytiin mamman ja rimpulan kanssa agilitykisoissa kääntymässä. Oltiin ilmottauduttu kakkosluokan agi- ja hyppyradan kisoihin. Meille tuli aika kiire ehtiä rataantutustumiseen, kun mamma tuli niin myöhään töistä, mutta Maria välitti viestin, että oltiin tulossa ja tarkalle menikin, 4 minuuttia ennen oltiin perillä.

Ekaksi oli agirata ja siinä en oikein jaksanut skarpata ja saatiin kepeiltä 2 virhettä ja sitten yksi kielto taisi johonkin tulla vielä. Vähän yliaikaakin taisi tulla. No, Marialla ja Nalalla meni paremmin ja ne otti luokkavoiton, tosin yliaikanollalla. Hienosti silti.

Toinen rata oli hyppyrata ja siinä olinkin jo vähän pirteämmällä tuulella ja radalta tuli yksi pudotus, kun mamma leikkasi takaa vaikka piti valssata, siinä sitten vähän ohjauskin kärsi. Kepeillä oli tosi hiinä ja hiinä, mutta menin kuitenkin kaikki välit oikein. Kontaktit meni hienosti ja kun lopuksi vielä skarpattiin (paikaltani hyppäsin yhden hypyn ja ihmeen kaupalla puomi pysyi ylhäällä) ja päästiin maaliin vajaa 2 sekuntia yliaikaa + radalta 5p. Muilla ei mennyt ihan yhtä hyvin, paitsi Marialla, joka voitti tämänkin luokan Nalalla :). Me oltiin mamman kanssa toisia ja saatiin 2 pientä Eucanuba ruokapussia ja koirankeksejä ja mmm sai vielä karkkipussin. Kyllä oli mamma iloinen kisojen päätteeksi. Laitetaan tähän sitten valokuva palkintojen jaosta, kunhan se tulee AST:n sivuille ensin. :D.

Huomenna on sitten vuorossa epäviralliset agikisat Ruoholahdessa omalla kentällä. Katotaan miten siellä sujuu.

157159.jpg

1. Maria ja Nala, 2. mamma ja minä ja sitten tuomari ja 3. Eva ja Joya EKK:sta.

Linkki tulossivulle