Eilen oli Ringon 4kk synttärit. Niitä vietettiin Hau-Openissa ratasuorituksia ja muita koiria seuraten. Koska Ringo on nyt niin iso poika, niin vähän niinkuin synttärien kunniaksi nostettiin ihan ensimmäistä kertaa jalkaa! Oo. No, tänään ollaan sitten vielä kyykytelty ihan normaalisti.

Luukkitikkuja on syöty kovasti ja läähätelty hellettä. Vettä kuluu ja Dessiä on kiva retuuttaa. Iltaisin on kiva riehua ja juosta kilpaa. Iltalenkillä tuli villakoirauros vastaan ja sitä tervehdittiin vielä iloisesti. Dessillä oli myös kova kiire päästä nuuhkimaan, kuten aina ja hännät viuhuivat. Villakoiran omistaja kehui kovasti Ringon rauhallisuutta noin nuoreksi pennuksi. Kyllä oli Mari pikkuisesta ylpeä! Ja kyllähän niitä on mukava katsella, varsinkin kun ne joskus mennä tepsuttelevat kauniisti vierekkäin ja vielä vetämättä.

Desu on jo vähän tylsistynyt, kun ei treenata ollenkaan. Huomenna täytyy varmaan ottaa vähän tokoa jo taas ohjelmaan ja vaikka keppitreeniä. Päivisin on kyllä niin kauhean kuuma, ettei oikein mitään jaksa. Vähän mietittiin myös, josko ajettaisiin aamusella Leenalle uimaan ja hakemaan yrttejä, mutta katotaan nyt vielä. Eihän sitä tiedä onko ne edes kotonakaan, kun ei olla mitään sovittu ja soiteltu.

(nurmikon kastelua myöemmin...)

Minusta alkaa tuntua, että täällä ei asukkaan kahta terrieriä vaan kaksi hyljettä tai merimursua, jotka makaavat lattialla ja röhkivät ja kidat ammollaan härkkivät ja purevat toisiaan naamaan, kunnes jompi kumpi vinkaisee...ja sitten taas juostaan.

Ihan mahottomia!

Tätä jaksetaan vääntää koko ilta, kunnes on nukkuaika. D hyytyy ensiksi ja R valvoo mamman kanssa ihan viimeiseen asti ja kulkee kannoilla tai syö luukkia.