Tänään oli kaksi yksinoloharjoitusta. Olin rajannut koirat makkariin ja keittiöön ja jätin kahteen kongiin sulatettua juustoa ja pari muuta namia, sekä tietysti paljon luukkeja syötäväksi. D oli aika epäluuloinen, mutta R otti löysin rantein ja alkoi heti kiinnostuneena nassuttaa kongista namia suuhunsa. Sanoin heipat ja kävelin ovesta ulos. Ainakaan mennessä eivät ehtinee räykyttää niin, että olisin kuullut. Sitten menin Omppuun parturiin.

Kun tulin kaupan kautta takaisin, oli edelleen hiljaista. Veikkaan, että välillä on ollut aikamoinen räykkynä, mutta osuin hyvään aikaan paikalle. Desu oli ihan riemusta sekaisin, mutta pentu otti ihan tyynesti. Varmaan ihmetteli, mitä Desu oikein riehui. Päästin koirut pissalle ja pikkupoika menikin kiltisti kuusen juureen kyykkimään. D ei meinannut malttaa.

Sitten oltiin kotona ja naatiskeltiin kaupasta ostettuja mansikoita ja lounastettiin muutenkin. Ringo yritti tarmokkaasti saada pöydältä Marin eväät omiin suihinsa, mutta Mari tylsimys komensi aina alas. Pöh! Sitten leikattiin pojulta vähän tassukarvoja (meni ihmeen hyvin) ja Desulta leikattiin kynnet.

Sitten tuli yksinoloharjoitus nro 2. Mari lähti viemään autoa huoltoon ja koirut jäi samalla tavalla kotiin. D tosin hermostui heti ja tuli portille seisomaan, että "Et kyllä enää uudestaan voi lähteä, johoan sä aamulla kävit". Tälläkin kertaa jätin kongit, mutta lisäksi myös uudet luukit, jotka ostin parturireissulla. Sitten vaan menoksi.

AD-huolto hituroi ja piti käydä sanomassa, että pentu odottelee kotona, että josko saisi kohta jo auton sisään. Olivat aikataulustaan myöhässä ainakin ½-tuntia. No, n. 14.25 oli sitten valmista ja pääsin ajelemaan kotiin. Kyllä hirvitti, mitä kuuluisi ovella, mutta hiljaista oli taas. Hienoa! Toisaalta koirat varmaan tunnistavat kyllä mun askeleet. Sitten taas pisuille ja köllimään ja leikkimään.

R on alkanut osoittaa uroksen elkeitä ja astuu Dessiä pikkumiehen innolla. Dessi vaan haukottelee ja pistää pitkäkseen, eikä viis veisaa. Välillä karistaa Puttisen pois tai irvistää. Enteileeköhän tämä pojun tulevia aktiviteetteja ja kiinnostuksen kohteita vai onko kyseessä vain tavallista dominointia ja voimasuhteden kokeilua. Ehkä kuitenkin jälkimmäistä vielä.

Muuten ovat olleet kiltisti, varsinkin Puttinen. Ei Desu vaan ollut pienenä näin kiltti :).

Tänään olisi sitten Hau-open osakilpailu2, mutta en tiedä jaksetaanko lähteä. Ilmottautuminen alkaa 17.30, joten kohta varmaan pitäisi päättää. Ensin vähän jäätelöä....