Tänään päivällä päikkärien jälkeen käpsittiin vähän etupihalla ja yrittelin Dessin kanssa vähän tokoilua. Oli niin kuuma, että nouto ei oikein kiinnostanut Dessiä, mutta ylläripylläri Ringo-poikapa hilpasi hakemaan kapulaa ja tepsutti kapula suussa niin tyytyväisen näköisenä itseensä että! Hehee!

Kyllä siitä vielä hyvä tokokoira tulee. Minä tietysti vuolaasti kehumaan ja palkkaamaan (kun ensin sain kapulan pois). Sanoinkin Dessille, että täähän on niin helppo liike, että vauvatkin osaa ja sinä vaan et. Oivoi. Sitten Ringo pääsi kokeilemaan myös vähän lisää keppien pujottelua. "Hyvin" meni sekin.

Yksinoloharjoitus2.
Tänään kävin hakemassa päivällä postin ja jätin koirat keittiöön siksi aikaa. Pentunen oli omassa aitauksessaan ja D keittiössä "portin" takana. Annoin pienet namit ja sanoin, että "koirat ei tule, Mari käy kaupassa" (no se oli eka joka tuli mieleen). Sitten vaan laitoin oven kiinni ja kävelin koko ajan odottaen kamalaa huutomyrskyä takaani.

Kovasti ei ainakaan mitään kuulunut, ja ehkä se oli naapurin puutarhaliikkeen koira, jonka käheä ääni kuului  taustalta.

Posti kainalossa palasin ovelle, eikä vieläkään kuulunut mitään. Edellisellä kerralla oli ihan kauhea mekkala. Tulin sisään ja rauhallisesti käpsin keittiöön ja ilman suurempia numeroita päästin molemmat pois ja käymään ulkona. 

Tämä rohkaisee uusiin yrityksiin. Ehkä pian jo pääsee käymään kaupassakin.

ps. ainiin, ja tänään leikattiin kummaltakin koirulta myös kynnet. Ihan hengissä selvittiin Ringonkin kanssa :). Hoitopöytä täytyy kehittää, jotta pentu tottuisi käsittelyyn pöydälläkin eikä vain sylissä. Korvat piti puhdistaa vielä....